Azonnali hívás
50 perc alatt a Föld körül

50 perc alatt a Föld körül

Jegyet veszek
2022/06/11
10:30 - 12:00
Koncertterem
Kinek ajánljuk:
Gyerekeknek
Típus:
Családi
Zenepedagógia
Programsorozat
Műfaj:
Ifjúsági/családi
Interaktív

Programsorozat:

Jegytípus:
ülő
Grünvald László
Szitha Miklós
V. Nagy Tamás
Zombor Levente
Talamba Ütőegyüttes

50 perc alatt a Föld körül

Zenevár

Zenevár sorozatunkban elsősorban a 8 évesnél idősebb korosztályra számítunk, és arra, hogy nyitottak lesznek részt venni nemcsak a koncerten, hanem az azt követő foglalkozáson is. Annak érdekében ugyanis, hogy a zenepedagógia teljes legyen, az interaktív koncertet követően rövid foglalkozást is tartanak az előadók, ahol lehetőség nyílik még jobban megismerni őket, és persze hangszereiket és zenéjüket is. Reményeink szerint így lesz teljes a zenei élmény, és a barátság is a zene világával!

 

50 perc alatt a Föld körül

Két kavics összeütésétől a legkorszerűbb, kifinomult hangzású ütőhangszerekig, az ősember zenéjétől napjainkig, Afrikától a Karib-térségig az ütőhangszerek rendkívüli sokszínűségét mutatja meg a debreceni kötődésű Talamba Ütőegyüttes előadása, melynek során a gyerekek játszva tanulják megszeretni nemcsak a zene, hanem a világ sokszínűségét is. A térben és időben kalandozó interaktív hangszerbemutató az ütőhangszerek iránti ösztönös kíváncsiságot elégíti ki, tartalmas és változatos szórakozást kínálva minden korosztály számára.

Jegyet veszek

Jegyárak

2 000 Ft 1 000 Ft

Teljes árú jegy: 2 000 Ft Diák-, gyerekjegy (26 éves korig, igazolvánnyal): 1 000Ft

Facebook esemény
Elmentem a naptárba:

 

Debrecen zenei életének keresztmetszetét bemutató programsorozat

A Magyar Zene Háza évente több alkalommal kaput nyit egy-egy városra, először Debrecen zenei életébe engedünk betekintést az intézményen keresztül - egy többhetes rendezvénysorozat keretében különleges koncertekkel, egyszeri eseményekkel.

A Magyar Zene Háza Debrecen fókuszú Városkapu: Debrecen című programsorozata a koncertek terén egy feltörekvőket bemutató szabadtéri ingyenes eseménnyel kezdődik. Debrecen mindig is valahol az elsők között volt a vidéki városok között, ha beatzenéről, rockról vagy popról van szó. A hagyományok erősek, de a város előre is tekint: az elmúlt években számos friss, a korszellemre is reflektáló produkció indult el. 2022-ben első alkalommal van Debrecenben egy közel teljes képet nyújtó városi zenei seregszemle, a pécsi mintára megszervezett Made In Debrecen Fesztivál. 

2022/05/17 - 2022/06/11
Jó tudni!

COVID információ

A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében 2022. március 7-étől nem kötelező maszkot viselni a Magyar Zene Háza területén, valamint védettségi igazolvány nélkül látogathatók a koncertek, programok és a kiállítás is.

Mindezek ellenére továbbra is javasoljuk, hogy a koncerteken viseljenek maszkot. Továbbá felhívjuk figyelmüket, hogy a rendezvényekre történő belépés szabályai a kormányzati intézkedések függvényében változhatnak. Kérjük, hogy mielőtt elindulna az eseményre, tájékozódjon a Magyar Zene Háza honlapján az aktuális információkról.