Azonnali hívás
A róka vendégei – japán családi program

A róka vendégei – japán családi program

Távol-Keleti Komolyzenei Fesztivál
Jegyet veszek
2022/09/03
10:30 - 11:20
Koncertterem
Típus:
Családi
Programsorozat
Műfaj:
Ifjúsági/családi

soprano
Keiko Sakai
koto, oboa
Kazue Kuwana
shinobue, fuvola
Tohko Iwase
zongora
Yuki Farkas
ének
Bolyki Sára
műsorvezető
Tarr Ferenc

A róka vendégei – japán családi program

A Távol-Keleti Komolyzenei Fesztivál gyerekeknek és családoknak szóló műsorában a legkisebbek is bemutatkoznak. A koncerten japán és magyar népdalok szólalnak meg filmvetítéssel, a végén pedig zenei készségeket fejlesztő játékokra is lehetőség nyílik.

A Távol-keleti Fesztivál keretén belül egy csodálatos koncertre invitálunk mindenkit, aki érdeklődik a japán zene és kultúra iránt. Ugyanis a távolról érkező művészek nemcsak Japánról fognak mesélni, hanem a közönséggel való játékon keresztül annak különleges hangszereiről is. De persze a hangszerek sem maradnak némák, varázslatos hangjukkal ők is mesélni fognak, mégpedig egy japán mesét, A róka vendégei-t.

A koncertet követően pedig mindenkit várunk szeretettel családi programunkon, ahol a zöld teától kezdve az origamin át a koto-ig, sok japán jellegzetességgel lehet majd megismerkedni!

Partnerek

COVID információ

A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében 2022. március 7-étől nem kötelező maszkot viselni a Magyar Zene Háza területén, valamint védettségi igazolvány nélkül látogathatók a koncertek, programok és a kiállítás is.

Mindezek ellenére továbbra is javasoljuk, hogy a koncerteken viseljenek maszkot. Továbbá felhívjuk figyelmüket, hogy a rendezvényekre történő belépés szabályai a kormányzati intézkedések függvényében változhatnak. Kérjük, hogy mielőtt elindulna az eseményre, tájékozódjon a Magyar Zene Háza honlapján az aktuális információkról.

Jegyet veszek

Jegyárak

2 000 Ft 1 000 Ft

Teljes árú jegy: 2 000 Ft Diák-, gyerekjegy (26 éves korig, igazolvánnyal): 1 000 Ft

Facebook esemény
Elmentem a naptárba: