Azonnali hívás
BluntOne & Vanis Live/DJ set

BluntOne & Vanis Live/DJ set

Ingyenes
2022/09/16
20:00 - 21:30
Szabadtéri színpad
Műfaj:
Elektronikus
DJ-szett
Sp 404 sampler, lemezek
BluntOne Antal Levente
Sp 404, gitár
Vanis - Sági Viktor

BluntOne & Vanis Live/DJ set

A Zene Háza szabadtéri színpadának első évadát a Blunt Shelter Records lemezkiadó ingyenes estje zárja. Az instrumentális hiphop és a jazzes soul környékén aktív kiadót az alapító, Antal Levente, alias BluntOne és Sági Viktor, alias Vanis képviseli egy izgalmas live/dj-set kombóval.

Vanis (Sági Viktor) már több mint 15 éve aktív és fontos szereplője a hazai zenei és előadói szintérnek, számos zenekarnak (Jazzbois, Amoeba, Speiz Boyz) a tagja, amelyekben gitáron és/vagy basszusgitáron játszik. Hangszeres közreműködései mellett, producerként is alkot, mind másoknak készít zenéket, mind saját nevén is aktív. Mindig a jövő, az előrelépés foglalkoztatja, az izgalmas új fúziók megszállottja, folyton az új zenei önkifejezések útjait kutatja. Utoljára 2020-ban jelent meg önálló szóló produceri/ instrumentális lemeze Looking Inside címen. Ezen az estén samplerrel és gitárral játszik a hangokkal.

BluntOne (Antal Levente) nemzetközileg elismert producer, az instrumentális/lofi hiphop-szcéna kiemelkedő alakja, a Blunt Shelter Records alapítója. 2012-ben kezdte el munkásságát, és azóta több millió fülbe jutottak el az általa kreált hanghullámok. Nehéz olyan lejátszási listát találni a műfajon belül, ahol nem jönnek szembe az alkotásai, és több mint 10 vinyl-kiadvány is köthető a nevéhez. Dolgozott a Chillhop Music, Lofi Records, Vinyl Digital, Radio Juicy kiadókkal, de a legtöbb megjelenése a saját kiadóján keresztül kapható. Az instrumentális/lofi hiphop, jazz/dub fúziója és behatása jellemzi leginkább munkásságát, valamint kiadójának a repertoárját is. Georgia Anne Muldrow, Declaime, Moka Only, Awon, Jazzbois, Wun Two, Dario Lessing – csak néhány előadó azok közül, akikkel együtt alkotott – jól reflektálnak hangzásvilágára, amelynek a gerince az old school hiphop, de gyakran vesz kísérleti irányokat, mind tempóban mind hangzásban. Az este folyamán saját beatjeiből és személyes kedvencei közül hoz egy szelekciót sampleren előadva és lemezekről.

Fedett Szabadtéri színpad

A programot esős idő esetén is megtartjuk, mivel a Szabadtéri színpad nagy részben fedett.

Ingyenes

Jegyárak

ingyenes / free
Elmentem a naptárba: