Azonnali hívás
Családi karácsonyváró koncert és játék a Jazzationnel

Családi karácsonyváró koncert és játék a Jazzationnel

Zene világai a Zene Házában
Jegyet veszek
2022/12/10
10:30 - 11:30
Koncertterem
Kinek ajánljuk:
Gyerekeknek
Típus:
Programsorozat
Családi
Zenepedagógia
Műfaj:
Ifjúsági/családi
Jazz
A Magyar Zene Háza saját rendezvénye.


Jegytípus:
ülő
ének
Várallyay Katus
ének
Bolyki Sára
ének
Kanizsa Gina
ének
Bolyki Barnabás
ének
Homor Máté
házigazda
Tápai Dóra

Családi karácsonyváró koncert és játék a Jazzationnel

A modern acappella szerelmeseit és a műfajjal csak most ismerkedőket is szeretettel várja a Jazzation, Magyarország első számú jazz acappella együttese. Négy nemzetközi verseny nagydíját tudhatják magukénak és számos különleges együttműködést: Bobby McFerrinnel, a Real Grouppal, a King's Singresszel, külföldi és hazai, vokális és hangszeres formációkkal.  Bármerre járnak is a világban, a közös éneklés örömét minden koncertjükön megtapasztalhatja a közönség, ezen a decemberi délelőttön a Magyar Zene Házában azonban még ennél is többet: az együttes tagjai vokális játékokkal varázsolják el a család minden korosztályát a koncert utáni workshopokon.

Program 

10:30 Koncert 
11:45 Foglalkozás

Ajánlott korosztály: 3-tól 12 éves korig

Jegyet veszek

Jegyárak

2 400 Ft

A jegyár tartalmazza a koncertbelépőt, valamint az azt követő foglalkozás díját is.

Ajánlott korosztály: 3-tól 12 éves korig

Facebook esemény
Elmentem a naptárba:

Zene világai a Zene Házában koncertjei a zene sokszínűségét hivatottak bemutatni. Klasszikus, világ- és népzene, jazz és tánczene egyaránt megtalálható ebben a négy alkalmas sorozatban; aki végig látogatja, hamar beláthatja, a zene valóban ezerarcú. Ráadásul a koncerteket követően az előadók segítségével olyan foglalkozásokon is részt vehet az egész család, ahol jobban megismerheti nemcsak a koncert zenéjét, hanem az arra jellemző műfaj jellemzőit is! Úgyhogy bátran állítjuk, zenei utazáson soha nem volt még olyan könnyű részt venni, mint ennek a sorozatnak a részeseként.

Program 

10:30 Koncert 
11:45 Foglalkozás

Ajánlott korosztály: 3-tól 12 éves korig

2022/10/01 - 2023/01/21

COVID információ

A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében 2022. március 7-étől nem kötelező maszkot viselni a Magyar Zene Háza területén, valamint védettségi igazolvány nélkül látogathatók a koncertek, programok és a kiállítás is.

Mindezek ellenére továbbra is javasoljuk, hogy a koncerteken viseljenek maszkot. Továbbá felhívjuk figyelmüket, hogy a rendezvényekre történő belépés szabályai a kormányzati intézkedések függvényében változhatnak. Kérjük, hogy mielőtt elindulna az eseményre, tájékozódjon a Magyar Zene Háza honlapján az aktuális információkról.