Azonnali hívás
Bemutatkozunk

Bemutatkozunk

A Magyar Zene Háza hármas osztatú, mind az épületet, mind az intézményi felépítést tekintve. A föld alatti térben egy állandó és egy időszaki kiállítótér kap helyet több mint 2000 négyzetméteren. A park szintjén kialakított két belső terem élőzenei programok, koncertek és workshopok szervezésére ad lehetőséget, míg a tó melletti szabadtéri kerthelyiségben baráti beszélgetések mellett élvezhetjük a szabadtéri színpad koncertjeit, előadásait. Az épület emeleti szintje az elmélyüléshez, a tanuláshoz és az oktatáshoz kínál könyvtárat és klubot elsősorban a populáris zene világából, illetve a zenepedagógiai termekben foglalkozásokkal viszi közelebb a fiatalokat a zenéhez.

A Magyar Zene Háza, ahol a zene mindenkié! Sokszínű programkínálatunkkal a zene számtalan élményét tárjuk fel látogatóink előtt, legyen az egy kiállítás, egy koncert, egy közös zenélés, éneklés, táncolás, egy izgalmas zenepedagógiai foglalkozás, vagy szabadegyetemi előadás.

A Magyar Zene Háza bármilyen zenei műfaj iránti vonzódással, bármilyen tudásszinttel, bármilyen interaktivitásra való nyitottsággal várja a látogatókat, korhatár nélkül!
Éld át a zenét!
Hallgasd a zenét! 
Hozz létre zenét!
Tanulj a zenéről!
Tudj meg különlegességeket a zenéről! 
Fedezd fel a zenét!
Kutasd a zenét!
Kísérletezz a zenével!

Kedves Látogatóink! 

Intézményünk földszinti közönségforgalmi területei szabadon – díjmentesen - látogathatók, nyitvatartási időben, minden nap 10:00 és 18:00 óra között. A Magyar Zene Házában shop, kávézó, étterem, valamint díjmentes ruhatár áll rendelkezésükre. A földszinti ruhatár nyáron nem üzemel, megőrzésre szánt ruháikat, táskáikat, értéktárgyaikat a -1 szinten található, lezárható szekrényekben tudják elhelyezni. Szeptember 1-től már újra tudják használni a ruhatári szolgáltatásunkat.

Az állandó kiállítás valamint a Hangdóm belépőjeggyel látogatható (hétfői napokon zárva!), melyre jegyet online, vagy személyesen tudnak vásárolni a Magyar Zene Háza jegypénztárában. A kiállításra a teljes árú belépő: 2.800 Ft/db, a diák-nyugdíjas belépő: 1.400 Ft/db (70 év felett is!) A kiállításunk egy interaktív, audiovizuális zenetörténeti tárlat. Belépéskor mindenkinek egy fejhallgatót adunk, ez lesz az Önök személyes asszisztense tárlat alatt. Kérjük vegyék figyelembe, hogy a kiállításra kb. 1,5-2 órát érdemes szánni.

A Hangdómba többféle vetítés érhető el: a DOME_000 Hangulatok vetítést minden korosztálynak ajánljuk. A DOME_001 Kurokawa című vetítést 12-60 év között korosztálynak ajánljuk, továbbá fényérzékeny látogatóinkat figyelmeztetjük, hogy a műsor elemeként megjelenő villogó fényeket és mintázatokat tartalmaz.

A csoportos vezetett épületsétákra itt tudnak jegyet venni valamint időpontot foglalni (FIGYELEM! június végéig az összes időpont betelt!)

 

Szeretettel várjuk Önöket a Magyar Zene Házában!