Azonnali hívás
Díjak, elismerések

Díjak, elismerések

A Magyar Zene Házáról készült, Palkó György által készített fotó elnyerte az Architecture Photography of the Year 2022-t a rangos Loop Design Awards fotópályázaton. "Az volt a célom, hogy kiemeljem a természetszerű kialakítást és a szerkezet összetettségét. Pályafutásom egyik csúcspontja volt egy ilyen egyedi épület fotózása."

Fotó: Palkó György

A zsűri fődíját nyerte el a Magyar Zene Háza az „#ingatlanszakmai Oscaron” Cannes-ban a világ legnagyobb és legrangosabb ingatlanszakmai kiállításán, a MIPIM-en! Történelmi pillanat, hogy a nemzetközi szakmai grémium a világ legjobb épületeit felvonultató mezőny elé helyezte a Magyar Zene Házát és egyhangú szavazással a zsűri fődíjával jutalmazta.

A Magyar Zene Háza 2020 őszén elnyerte a „világ legjobb zenei célú ingatlanfejlesztése” díját, az amerikai Music Cities Awardson. Az épület a legjobb európai fejlesztésként került kategóriájának három legjobbja közé, majd nyerte el a „Best Use Of Music In Property Development/Real Estate” kategória fődíját.

2019 decemberében először „Európa legjobb középülete” lett a Magyar Zene Háza, majd „A legjobb nemzetközi középület” díját is elnyerte az egyik legrangosabb nemzetközi ingatlanszakmai versenyen, az International Property Awards-on.

A Time out magazin a világ 2. legizgalmasabb helyszíneként tüntette a Magyar Zene Házát a 2022-ben mindenképpen megnézendő kulturális helyszínek listáján.

CNN és a World Architecture Community (WAC) is 2021 egyik legjobban várt új épületének nyilvánította