Azonnali hívás
Dalok és előadók tere: „itt és most”

Dalok és előadók tere: „itt és most”

Kádár-kori pop talk-show #1 Sztorizgatás a beat és a rock aranykoráról Karácsony Jánossal (LGT) és Vass Norberttel
Minden jegy elkelt
2022/10/27
19:00 - 20:30
Multimédiás Könyvtár & Klub
Típus:
Könyvtári esemény
Ismeretterjesztés
Programsorozat
Műfaj:
Rock
Pop
A Magyar Zene Háza saját rendezvénye.


Jegytípus:
ülő
előadó
Jávorszky Béla Szilárd
vendég
Karácsony János
vendég
Vass Norbert

Dalok és előadók tere: „itt és most”

Minden idők legátfogóbb Kádár-kori poptörténeti kiállítása a Magyar Zene Házában 2022 folyamán megnyíló nagyszabású, élményközpontú tárlat, mely a rendszerváltozás előtti évtizedek popkulturális vonatkozásait igyekszik minél több szempontból megragadni. Ehhez az időszaki kiállításhoz kapcsolódik a Kádár-kori pop talk-show, amelynek első részében e nagyívű poptörténeti kiállítás talán leghangsúlyosabb egysége, a Dalok és előadók tere kerül fókuszba.

"Koncertek, történetek a beat és a rock aranykorából” – könyvbemutatóval egybekötött élőzenés sztorizgatás a Kádár-korszak popzenei örökségéről, Vass Norbert szerkesztő, és Karácsony János – vagy ahogy a nagyközönség ismeri, James –, a Locomotiv GT gitárosa vendégszereplésével. Az apropót a Volt egyszer egy beatkorszak bloghoz kötődő, Mindenki! című kötet jelenti, mely az összekapaszkodás, az üvöltés, a szabadság és a szédület tapasztalatát hozza közel hozzánk. A közösen megélt katartikus pillanatokat. A meghökkentő és nagyon ismerős, a szívszorító és sírva nevetős sztorik most újból összehozhatják a könnyűzene szerelmeseit.

 

Nyitókép: Fortepan / Rubinstein Sándor

COVID információ

A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében 2022. március 7-étől nem kötelező maszkot viselni a Magyar Zene Háza területén, valamint védettségi igazolvány nélkül látogathatók a koncertek, programok és a kiállítás is.

Mindezek ellenére továbbra is javasoljuk, hogy a koncerteken viseljenek maszkot. Továbbá felhívjuk figyelmüket, hogy a rendezvényekre történő belépés szabályai a kormányzati intézkedések függvényében változhatnak. Kérjük, hogy mielőtt elindulna az eseményre, tájékozódjon a Magyar Zene Háza honlapján az aktuális információkról.

Minden jegy elkelt

Jegyárak

1 200 Ft
Facebook esemény
Elmentem a naptárba: