Azonnali hívás
Afrikai táncóra ukrán nyelven

Afrikai táncóra ukrán nyelven

Divin Ngamba (workshopvezető és táncos), Masha Kardash (ukrán nyelvi tolmács és táncos)
Ingyenes
2022/08/21
20:00 - 21:30
Szabadtéri színpad
Típus:
Különleges programjaink
Programsorozat
Műfaj:
Globálzene
Interaktív

Programsorozat:

Afrikai táncóra ukrán nyelven

Ez a különleges esemény egy ingyenes modern afrikai táncóra a Magyar Zene Háza szabadtéri színpadon. Gyertek és tanuljátok meg a modern afrikai tánc alapkoreográfiáit Budapest afrikai tánc sztároktatójával! Óravezetőink Divin Ngamba (workshopvezető és táncos), és Masha Kardash (ukrán nyelvi tolmács és táncos), az óra angol nyelven, ukrán fordítással lesz. Csatlakozz hozzánk erre a különleges, minden korosztálynak szóló eseményre! Minden korosztályt szeretettel várunk. Nincs szükség regisztrációra. Csak gyertek el! Ez az esemény ukrán támogató programunk, az Ukrajna Hangjai program része. Kattintsd ide, ha csatlakozni szeretnél közösségünkhöz a Facebookon.
 

Divin Ngamba Magyarországon élő hivatásos kongói táncos, táncos karrierjét a Malembe Afro Dance Hungaryben kezdte, ahol felfedezhette mélyen gyökerező kapcsolatát a kongói táncokkal, mint a Ndombolo és más népszerű afrodance stílusokkal. Az évek során a Ndombolo, az Afrobeats és az Afrohouse tanáraként szerzett tapasztalatokat.   

Olyan rendezvényeken, mint a Sziget Fesztivál 2019, az Afro Garden és még sok más rendezvényen a Malembe Afro Dance Hungary-vel Divin Ngamba élvezte, hogy a színpadon és a táncstúdiókban is megoszthatja tudását és magával ragadó stílusát. Divin együttműködött a legtrendibb afro táncosokkal, mint Petit Afro, Willy Noir és Joel Tenda.  

Masha Kardash performanszművész és tánckutató Ukrajnából. Elsősorban a Fusion Belly Dance táncos múltja, egy fiatalos és egyedi stílus, amely a hastánc mozdulatait kombinálja egy kis csipetnyi... szó szerint bármivel (Masha stílusát főként a hiphop inspirálta). Emellett más táncstílusokat is gyakorolt, valamint playback és dokumentumszínház. Kutatóként a hidegháború alatti Szovjetunió táncpolitikája és annak hatása a mai Ukrajna test- és nemi politikájára érdekli. Jelenleg a budapesti Nyílt Társadalom Archívumban fejezi be kutatási projektjét.
 

Fedett Szabadtéri színpad

A programot esős idő esetén is megtartjuk, mivel a Szabadtéri színpad nagy részben fedett.

Ingyenes

Jegyárak

Elmentem a naptárba: