Azonnali hívás
Bognár Szilvia: Titoktok

Bognár Szilvia: Titoktok

Zene világai a Zene Házában
Minden jegy elkelt
2022/10/01
10:30 - 11:30
Koncertterem
Kinek ajánljuk:
Gyerekeknek
Típus:
Programsorozat
Családi
Zenepedagógia
Műfaj:
Ifjúsági/családi
Tradicionális zene
A Magyar Zene Háza saját rendezvénye.


Jegytípus:
ülő
ének, fuvola
Bognár Szilvia
szaxofon, tilinkó
Bede Péter
ütőhangszerek
Gyulai Csaba
gitár
Hámori Máté
nagybőgő
Kovács Zoltán
foglalkozásvezető
Hutter Anett
házigazda
Tarr Feri

Bognár Szilvia: Titoktok

Sorozatunk koncertjei a zene sokszínűségét hivatottak bemutatni. Klasszikus, világ- és népzene, jazz és tánczene egyaránt megtalálható ebben a sorozatban, így aki végig látogatja alkalmainkat, hamar beláthatja, a zene valóban ezerarcú. Ráadásul a koncerteket követően az előadók segítségével olyan foglalkozásokon is részt vehet az egész család, ahol jobban megismerheti nemcsak a koncert zenéjét, hanem az arra jellemző műfaj jellemzőit is! Úgyhogy bátran állítjuk, zenei utazáson soha nem volt még olyan könnyű részt venni, mint ennek a sorozatnak a részeseként.

Bognár Szilvia a magyarországi nép- és világzene egyik legkeresettebb énekes előadója, számtalan produkció szólistája. Saját csapatait 2006-tól hívta életre. Produkcióik és albumaik sokszínűsége a reneszánsz muzsikáktól, népdal feldolgozásoktól kezdve a gyerekdalokon át egészen a progresszív világzenéig terjed. A Titoktok egy varázslatos, képzeletbeli égszínkék kendő, amely csodás dolgokat rejt: hangokat, színeket, illatokat, muzsikát, verset, mondókat…. Weöres Sándor, Kányádi Sándor, Nemes Nagy Ágnes megzenésített sorai népi dallamokkal karöltve vezetnek bennünket a titkos úton, Moldovától egy sikátorban rejlő ugróiskoláig. Ahogy épp a kedvünk tartja, ahogy épp a forgandó szerencse hozza.

Program 

10:30 Koncert 
11:45 Foglalkozás

Aki pedig tovább kalandozna a világ- és népzene útjain, az megteheti a koncertet követően, ahol 3 külön foglalkozás várja az érdeklődőket, korosztályoknak megfelelő bontásban. A foglalkozásokra nem kell külön jegyet váltani.

Menetrend


10:30-11:30 Titoktok-koncert az egész család számára (Koncertterem)
11:45-12:30 Gyerekfoglalkozás Hutter Anettel a 3-6 éves korosztálynak (Előadóterem)
11:45-12:30 Családi daltanulás Bognár Szilviával, 6 éves kortól (Zenepedagógiai terem 1., 2.em. 203.)
11:45-12:30 Ütőhangszeres workshop Gyulai Csabával és Hámori Mátéval, 8 éves kortól (Koncertterem)

 

A jegyár tartalmazza a koncertbelépőt, valamint az azt követő, szabadon választható foglalkozás díját is.

Ajánlott korosztály: 3-tól 12 éves korig

Minden jegy elkelt

Jegyárak

2 400 Ft

A jegyár tartalmazza a koncertbelépőt, valamint az azt követő, szabadon választható foglalkozás díját is.

Ajánlott korosztály: 3-tól 12 éves korig

Facebook esemény
Elmentem a naptárba:

Zene világai a Zene Házában koncertjei a zene sokszínűségét hivatottak bemutatni. Klasszikus, világ- és népzene, jazz és tánczene egyaránt megtalálható ebben a négy alkalmas sorozatban; aki végig látogatja, hamar beláthatja, a zene valóban ezerarcú. Ráadásul a koncerteket követően az előadók segítségével olyan foglalkozásokon is részt vehet az egész család, ahol jobban megismerheti nemcsak a koncert zenéjét, hanem az arra jellemző műfaj jellemzőit is! Úgyhogy bátran állítjuk, zenei utazáson soha nem volt még olyan könnyű részt venni, mint ennek a sorozatnak a részeseként.

Program 

10:30 Koncert 
11:45 Foglalkozás

Ajánlott korosztály: 3-tól 12 éves korig

2022/10/01 - 2023/01/21

COVID információ

A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében 2022. március 7-étől nem kötelező maszkot viselni a Magyar Zene Háza területén, valamint védettségi igazolvány nélkül látogathatók a koncertek, programok és a kiállítás is.

Mindezek ellenére továbbra is javasoljuk, hogy a koncerteken viseljenek maszkot. Továbbá felhívjuk figyelmüket, hogy a rendezvényekre történő belépés szabályai a kormányzati intézkedések függvényében változhatnak. Kérjük, hogy mielőtt elindulna az eseményre, tájékozódjon a Magyar Zene Háza honlapján az aktuális információkról.