Azonnali hívás
EXILES Classics

EXILES Classics

Jegyet veszek
2022/05/11
20:00 - 23:00
Előadóterem
Típus:
Koncert
Műfaj:
Elektronikus

Jegytípus:
álló
live act
Alley Catss
live act
FOR.
live act
Nemerov
live act
OOO
live act
Juhász Tamás

EXILES Classics

Az EXILES kiadó 2016 óta gyűjti hazai és külföldi elektronikus médiaművészek szerzői kiadványait: generációkon és műfajokon átívelő katalógusa magába foglal szolidaritási és tematikus válogatásokat, kazetta kiadványokat és digitális albumokat egyaránt. Zenéiket világszerte játsszák és hallgatják. Ezúttal a közösség oszlopos és legrégebbi tagjai – Alley Catss, FOR., Nemerov, OOO, Juhász Tamás – fognak zenélni.

Az EXILES a kurrens elektronikus tánczenei műfajok egyik vezető kiadója Magyarországon, és országhatárokon túl is klassz a reputációja, abszolút megérdemelten. Főképp mert a kiadott művészek között is számos a világ számos pontjáról érkező. A hazai underground elektronikus zenei közegben gyorsan fontos szerepet töltött be a kiadó, azon túl is, hogy maga köré gyűjtött számos ambient-, dark ambient-, deconstructed club-, absztrakt idm-, és egyéb experimentális elektronikus zenékkel foglalkozó producert, előadót – főképp tematikus válogatásokkal, amelyek színtérképző és -erősítő hatással bírtak, és jótékony célú kompilációkkal, amik pedig alapvető társadalmi és szociális problémák köré szerveződtek. Filozófiájában, zeneiségében és vizuális megjelenésében is nagyon előremutató, erős közösség épült az EXILES köré, amelynél számos remek album és EP jelent meg az elmúlt öt évben. Ezen az esten a kiadó oszlopos és régi tagjai – Alley Catss, FOR., Nemerov, OOO, Juhász Tamás – lépnek fel egymás után.

Kinek ajánljuk?

A haladó, előremutató elektronikus zenék kedvelőinek.

COVID információ

A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében 2022. március 7-étől nem kötelező maszkot viselni a Magyar Zene Háza területén, valamint védettségi igazolvány nélkül látogathatók a koncertek, programok és a kiállítás is.

Mindezek ellenére továbbra is javasoljuk, hogy a koncerteken viseljenek maszkot. Továbbá felhívjuk figyelmüket, hogy a rendezvényekre történő belépés szabályai a kormányzati intézkedések függvényében változhatnak. Kérjük, hogy mielőtt elindulna az eseményre, tájékozódjon a Magyar Zene Háza honlapján az aktuális információkról.

Jegyet veszek

Jegyárak

2 000 Ft
Facebook esemény
Elmentem a naptárba: