Azonnali hívás
Így lettünk mi! #4 - Tereink: Kreatív hangtér és Hangdóm

Így lettünk mi! #4 - Tereink: Kreatív hangtér és Hangdóm

Jegyet veszek
2022/10/21
19:00 - 20:30
Előadóterem
Típus:
Programsorozat
Különleges programjaink
Műfaj:
Interaktív
Crossover
A Magyar Zene Háza saját rendezvénye.

Programsorozat:

Jegytípus:
ülő
előadó
Horn Márton
előadó, zenei közreműködő
Mándli Endre Vazul
előadó
Gross András
zenei közreműködő
Váczi Dániel

Így lettünk mi! #4 - Tereink: Kreatív hangtér és Hangdóm

Ezen az alkalmon a Magyar Zene Házának kreatív hangtereit vesszük sorra. Szó lesz a Kreatív Hangtérről, a Hangtérről és arról, milyen kísérletek zajlanak az intézmény alagsorában. Horn Márton, Mándli Endre Vazul és Gross András beszélgetnek - az előadás során zene is szól majd: Váczi Dániel saját készítésű hangszereken Mándli Endre Vazul pedig mini windwallt szólaltat meg.

A Hangdimenziók – zenei utazások térben és időben című nagysikerű állandó kiállítás mellett a Kreatív Hangtér egy újabb állomás a zene világa felfedezésének izgalmas útján. A történelmi ismeretek, a zenei sokszínűség megismerése után, a Ház a zenélés, a közösségi élmény varázsát kínálja a látogatóknak. És micsoda valójában a Hangdóm? Szó szerint is lehet érteni: egy dóm-kupola, amely hangokat ad ki magából. De nemcsak hangokat. A kupola egyben vetítővászon is, a hangszórók mögötte helyezkednek el. Ezek az egyedülálló zenei terek olyan lehetőségeket tárnak a látogatók elé, amelyek az alkotókat is meglepték. A beszélgetés során minden kulisszatitokra és érdekességre fény derül.

COVID információ

A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében 2022. március 7-étől nem kötelező maszkot viselni a Magyar Zene Háza területén, valamint védettségi igazolvány nélkül látogathatók a koncertek, programok és a kiállítás is.

Mindezek ellenére továbbra is javasoljuk, hogy a koncerteken viseljenek maszkot. Továbbá felhívjuk figyelmüket, hogy a rendezvényekre történő belépés szabályai a kormányzati intézkedések függvényében változhatnak. Kérjük, hogy mielőtt elindulna az eseményre, tájékozódjon a Magyar Zene Háza honlapján az aktuális információkról.

Jegyet veszek

Jegyárak

2 000 Ft
Facebook esemény
Elmentem a naptárba: